040-868-048

Registriraj se in izkoristi ugodnosti!

0,00 
Search
Close this search box.

POLITIKA ZASEBNOST

Hvala, ker ste obiskali spletno stran Divine 7 shop . Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna, zato smo vzpostavili politiko zasebnosti, ki jasno opredeljuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in shranjujemo vaše osebne podatke.

1. Kateri podatki se zbirajo?

Ob vašem obisku naše spletne strani se lahko samodejno zbirajo nekateri podatki, ime, priimek, elektronski naslov in geslo (ve ga le uporabnik). Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV.
Kontaktni podatki (naslov, telefonska številka). Finančnih podatkov ne hranimo. Marketinški podatki in tehnični podatki.

2. Kako uporabljamo zbrane podatke?

Zbrane podatke uporabljamo izključno za izboljšanje delovanja naše spletne strani, analizo uporabe, prilagajanje vsebin in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Ne bomo uporabljali vaših osebnih podatkov za namene, ki niso povezani z našimi storitvami.

3. Razkritje osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam, razen če je to nujno potrebno kot izpolnjevanje zakonskih zahtev ali zaščito naših pravic. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi sam uporabnik, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

4. Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljše delovanje in spremljanje obiska. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in jih lahko kadarkoli zavrnete ali izbrišete s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

5. Varnost podatkov

Zavezujemo se k varovanju vaših osebnih podatkov in uporabi ustrezne tehnologije ter postopkov za preprečevanje nepooblaščenega dostopa, razkritja ali zlorabe.

6. Vaše pravice

Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, njihove popravke ali izbrisa. Prav tako lahko kadarkoli prekličete privolitev za obdelavo podatkov ali uveljavljate druge pravice, ki vam pripadajo v skladu z zakonodajo o varstvu podatkov.

7. Trajno varovanje podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika, ki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Osebni podatki ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

8. Varovanje osebnih podatkov s strani uporabnika

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

9. Kdo dostopa do vaših podatkov

V skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov imajo dostop naslednje upravičene osebe:

• Dostavne Službe: Podatke posredujemo dostavnim službam, ki jih potrebujejo za dostavo.
• Dobavitelji: V primeru, da vaše naročilo vsebuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, jim posredujemo podatke,
ki so potrebni za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila.
• Izvajalci Plačil: izvajalcem plačil, kot so Paypal, Maestro, Diners, ponudniki kreditiranja, za namen izvedbe plačilnega procesa.
• Pooblaščene Ustanove: V skladu z zahtevami zakona (npr. sodišče) lahko posredujemo podatke pooblaščenim ustanovam.

Vsi naši partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani k skrbnemu ravnanju z njimi v skladu z veljavno zakonodajo. Podatke, ki jih posredujemo, omejimo le na tiste, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti. Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

10. Splošni pogoji in sledenje spremembam

Spremljajte našo spletno stran za vse spremembe povezane z varstvom osebnih podatkov. Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Vaša zasebnost in zaupanje sta za nas ključnega pomena.
Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in soglašate s to politiko zasebnosti. Hvala, ker zaupate Divine 7 in smo vam na voljo za vsa morebitna vprašanja.

0